Artimiausias aukcionas2024-04-25 17:00
Aukciono Nr. 1309 (310 prekės)
Liko:

Šunų kamera "Furbo Dog Camera", su defektu

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina149.00 €
Peržiūrėta kartų67
Statymų14
Ši prekė jau parduota už 14,00 €
Aukcionas vyko 2020-04-02 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė su defektu.

Nesusijungia su programėle.

Komplektacija matoma nuotraukose.

„Furbo Dog Camera“ – tai šunų kamera, kuri yra tikras naminių gyvūnėlių savininkų išsigelbėjimas. Inovatyvi „Furbo“ kamera nepakeičiama, kai augintinių šeimininkai gyvena aktyvų gyvenimą ir aktyvi rutina įtakoja gyvūnėlių savijautą. Modernus prietaisas su įspūdinga 720p rezoliucija, ir dieną, ir naktį prižiūri augintinius bei neleidžia jiems jaustis vienišiems net tuomet, kai šeimininkai yra toli.
 
Sukurta šunims
Sukurta remiantis aukščiausiais kokybės standartais, remiantis veterinarų ir profesionalių gyvūnų instruktorių patarimais bei rekomendacijomis, „Furbo“ yra sumani, lengvai valdoma šunų kamera, leidžianti šeimininkams matyti, kalbėtis ir netgi mėtyti skanėstus savo augintiniui. Kitaip tariant, „Furbo“ užtikrina, kad šuo visada gali jausti savo šeimininkų meilę.
 
HD vaizdas ir naktinis matymas
Aukštos kokybės HD vaizdas leidžia stebėti savo augintinį bet kuriuo paros metu. Šeimininkai gali būti ramūs net ir naktį, nes tamsiuoju paros metu gali puikiai matyti kaip jų gyvūnas išdykauja arba ramiai ilsisi.
 
„Skanėstų mėtymas“
Naudojant išmaniąją aplikaciją šeimininkai gali lengvai „išmesti“ mažą skanėstą savo augintiniui kiekvieną kartą, kai pastebi, kad mažasis šeimos narys jaučiasi vienišas arba, kai tiesiog norisi šuniuką pagirti už jo puikų poelgį.
 
Lojimo aliarmas
Inovatyvus „Furbo“ praneša, kai augintinis yra neramus ir pradeda loti, tuomet šeimininkas gali su juo pasikalbėti ir nuraminti, tokiu būdu suteikiant augintiniui saugumo jausmą.
 
Spalvos padeda augintiniui žinoti, kad šeimininkas šalia
„Furbo“ turi du režimus – interaktyvųjį ir miegojimo (Interactive Mode, Sleep Mode). „Furbo“ šviesos indikatorius naudoja spalvas, kurias gali matyti šunys – geltoną ir mėlyną. Kai atidaroma programa, „Furbo“ šviesos indikatorius pasikeičia nuo geltono iki mėlyno tono, kad patrauktų šuns dėmesį.
 
Ką dar verta žinoti?
 
Reikalavimai:
Plačiajuostis internetas;
Wi-Fi;
iOS 8“ arba naujesnė versija;
„Android 4.1“ arba naujesnė versija.
 
Techniniai duomenys:
Dydis: 15 x 12 x 22.5 cm.
Svoris: 798 g.
Kamera: 1080p HD, 160° plataus kampo objektyvas, 4x skaitmeninis priartinimas, automatinis naktinis matymas;
Garso aparatūra: įmontuotas garsiakalbis, aukštos kokybės mikrofonas;
Gebėjimas apdoroti: 100 vnt;
Rekomenduojamas skanėstų davimas: Apvalios formos gydo skersmuo maždaug 1 cm;
Galia: 100-240V, 5V2A;
Jungtys: 2.4 GHz Wi-Fi (802.11 b / g / n), „Bluetooth Low Energy“ (BLE).

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.