Vyksta gyvas AUKCIONAS!
Aukciono Nr. 1301 (350 prekės)
Kraunasi...

Plaunantis siurblys robotas "Conga 4090", netikrintas

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina459.00 €
Peržiūrėta kartų423
Statymų45
Ši prekė jau parduota už 171,00 €
Aukcionas vyko 2020-06-02 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė netikrinta.

Komplektacija matoma nuotraukose.

Pabraižytas.

Plaunantis robotas siurblys Cecotec „Conga 4090“, CE05423, 5200 mAh
 
Cecotec „Conga 4090“ plaunantis robotas-siurblys – tai didelės 2700 pa įsiurbimo galios naujos kartos hibridinis dulkių siurblys, pasižymintis puikiu veikimu bei patikimesniu grindų išvalymo efektyvumu. Šis prietaisas pasižymi „4 viename“ funkcionalumu: jis ne tik siurbia, bet plauna, šluosto ir šveičia – tai užtikrina kur kas efektyvesnį grindų išvalymą bei ilgiau išliekančią švarą visuose namuose. Modernus robotas dulkių siurblys jus išvaduos nuo varginančio ir laiką gaišinančio grindų valymo bei leis džiaugtis dar geresne švara visuose namuose.
 
Virtualaus žemėlapio braižymas
 
Cecotec „Conga 4090“ robotas-siurblys pasižymi algoritmiškai veikiančia navigacijos sistema, kuri sudaro virtualų valomos patalpos žemėlapį ir pagal jį suplanuoja valymo maršrutą. Todėl grindų valymas vyksta žymiai greičiau ir efektyviau. „MultiMap“ sistema leidžia išsaugoti iki 5 žemėlapių prietaiso atmintyje.
 
Prietaiso valdymas mobiliuoju telefonu
 
Robotą-siurblį galėsite valdyti wi-fi 5 G ryšiu mobiliojo telefono aplikacija iš bet kurios norimos vietos: paleisti ar sustabdyti prietaisą, stebėti visą valymo procesą ar keisti nustatytus valymo rėžimus bei valdyti „MultiMap“ sistemą. Prietaisas valdomas specialia mobiliąja programėle.
 
Programuojamas valymo grafikas
 
Nusistatykite Jums patogiausią valymo laiką, nuo pirmadienio iki sekmadienio, suformuodami būtent jums patogiausius nustatymus. Prietaisas veiks kai Jūs to norėsite. Be to, galėsite užprogramuoti siurbimo galią ir plovimo intensyvumą.
 
Itin ilgas prietaiso veikimo laikas
 
Ypač galinga 5200 mAh 14,8 V ličio jonų baterija užtikrina net iki 240 minučių nenutrūkstantį prietaiso veikimą (optimaliu vidutiniu režimu kietoms grindims).
 
Puikus naminių gyvūnų plaukų valymas
 
Robotas siurblys Cecotec „Conga 4090“ turi integruotą „BestFriend Care“. Specialus šepetys idealiai pašalina naminių gyvūnų plaukus iš tokių problemiškų vietų kaip kilimai, o kitas šepetys puikiai susitvarko su visais kitais paviršiais ir net sunkiausiai pašalinamais nešvarumais.
 
Nereikia rūpintis dėl prietaiso pakrovimo
 
Prietaisas išvalys visus jūsų namus, nesvarbu, kokio dydžio jie būtų. Išsikrovęs robotas siurblys dėl „GPSHome“ sistemos pats susiras pakrovimo bazę ir pasikraus, o tuomet vėl sugrįš prie nustatyto darbo ir dirbs toliau.
 
„RoomDetect“ technologija
 
Inovatyvi „RoomDetect“ technologija padės rinktis iš 50 patalpų valymo planų specifiniam patalpos valymui norimu metu.
 
10 valymo režimų
 
Nustatykite savo Cecotec „Conga 4090“ norimu režimu, rinkitės iš: automatinio, spiralinio, konkrečios vietos, išmaniojo, rankinio, gilaus, šveitimo, kampų, grįžimo ir uždraustos zonos valymo režimų.
 
Techninės plaunančio roboto siurblio savybės:
 
• „4 viename“: siurbia, plauna, šluosto ir šveičia.
 
• Maksimali įsiurbimo galia: 2700 pa.
 
• Galinga 5200 mAh, 14,8 V ličio jonų baterija.
 
• 10 valymo režimų.
 
• Tylus veikimas: <64 dB.
 
• Veikimas pilna įkrova: iki 240 min.
 
• Tinka visiems grindų tipams ir ploniems kilimams valyti.
 
• 5 įsimenami patalpų žemėlapiai.
 
• „RoomDetect“ technologija.
 
• Programuojamas valymo grafikas.
 
• Valdomas mobiliąja aplikacija wi-fi ryšiu.
 
• 5 G ryšys dar geresniam valdymui.

 

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.