Artimiausias aukcionas2024-03-28 17:00
Aukciono Nr. 1301 (350 prekės)
Liko:

Kavos virimo aparatas "DELONGHI ESAM-3200", su defektu

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina299.00 €
Peržiūrėta kartų239
Statymų44
Ši prekė jau parduota už 74,00 €
Aukcionas vyko 2020-10-01 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė su defektu.

Komplektacija  matoma nuotraukose. 

Automatinis kavos virimo aparatas. 

Galia: 1350 W.

Vandens talpa: 1.8 L.

Delonghi ESAM 3200 S - subtilaus dizaino kavos aparatas, skirtas tikriems kavos mėgėjams. Tik vieno mygtuko paspaudimu Jums bus paruošta idealaus skonio ir temperatūros kava. Automatinis espresso kavos aparatas su funkcija galinčia automatiškai paruošti capuccino.
Naujai patentuotas termoblokas užtikrinantis korektišką ir pastovią esperesso temperatūrą. Unikali CRF sistema – kavos ruošimo metu, ruošimo blokas pakeliamas prie kavamalės nenaudojant vamzdelių, kas užtikrina tai, kad kava visada lieka švieži, o jos skonis idealus ir nepakitęs.
Aparato valymas nesukels didesnių sunkumų, kaitinimo elementas lengvai išsiima, todėl užtikrinamas ilgalaikis ir efektyvus aparato veikimas. Elektroninis valdymas, elektroniniai kontrolės indikatoriai: tikslaus kavos pupelių kiekio sumalimas, reguliuojamas vandens kiekis bei vandens temperatūra ir slėgis, reguliuojamas kavos kiekis (1 ar 2 puodeliams), auto-programos (skalavimas, nukalkinimas ir praplovimas), cappuccino sistema, automatinis išsijungimas. Ištraukiamas 1,5L vandens rezervuaras, ištraukiamas panaudotų kavos tirščių rezervuaras, pagrindas puodelių pašildymui, įspėjančios indikatorinės lemputės: pasibaigus vandeniui, prisipildžius tirščių rezervuarui, įspėjimas reikalaujantis papildomo sistemos praplovimo bei nukalkinimo.

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.00 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.