Artimiausias aukcionas2024-04-02 17:00
Aukciono Nr. 1302 (297 prekės)
Liko:

Žingsniamatis "OMRON Walking Style IV"

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina37.00 €
Peržiūrėta kartų32
Statymų4
Ši prekė jau parduota už 5,00 €
Aukcionas vyko 2020-05-28 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė labai geros būklės. 

Trijų daviklių technologija (3D sensorius) gali nustatyti, ar žmogus juda, kokia kryptis jis juda. Tai yra, labai tiksli, mikro elektromechaninė technologija, kuri  naudojama  kai kuriose pažangiose mobiliųjų telefonų sistemose.
 
Aktyvumo rėžimas. Paspaudus mygtuką, pradedama skaičiuoti naudotojo aktyvumas. Prietaisas apskaičiuos žingsnius, nueitą atstumą, sunaudotos energijos ir sudegintų riebalų kiekį, kiekvienam individuliai, pagal įvestus vartotojo duomenis. Vartotojas kasdien gali pamatyti visus apskaičiuotus duomenis.
 
Žingsniai. Parodo, kiek kasdien nueinate žingsnių. Tai Jus motyvuoja kitą dieną padaryti dar daugiau žingsnių.
 
Atstumas. Parodo atstumą, kurį nueinate. Gaunate ataskaitą, kiek kilometrų kasdien nueinate.
 
KCAL. Ekrane parodoma, kiek kasdien papildomai sunaudojate energijos vaikščiodami. Padeda skaičiuoti kalorijas ir laikytis dietos.
 
Sudeginami riebalai. Ekrane parodoma, kiek per dieną sudeginote riebalų (gramais). Su šiuo prietaisu galėsite stebėti, kasdien sudeginamų riebalų kiekį, ir riebalų kiekį, kurio netenkate bėgiojant ar vaikščiojant.

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.