Artimiausias aukcionas2024-03-28 17:00
Aukciono Nr. 1301 (350 prekės)
Liko:

Šviesos žadintuvas "Philips"

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina137.00 €
Peržiūrėta kartų87
Statymų30
Ši prekė jau parduota už 27,00 €
Aukcionas vyko 2020-04-09 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė labai geros būklės.

Kaip ir tekant saulei gamtoje, šviesa 40 minučių po truputį intensyvėja nuo švelnaus aušros rausvumo iki oranžinės, kol kambarį pripildo ryškiai geltona šviesa. Ši besikeičianti ir po truputį intensyvėjanti šviesa natūraliai pažadina kūną. Kai kambarį pripildo šviesa, jus pažadins jūsų pasirinktas natūralus garsas, kad pasitiktumėte naują dieną

Šiuo metu „Philips“ šviesos žadintuvas yra vienintelis moksliškai patvirtintas žadintuvas. Siekdami padaryti šviesos žadintuvą geriausiu natūraliai pažadinančiu ir energijos suteikiančiu gaminiu, atlikome labai daug klinikinių tyrimų. Tyrimus atliko nepriklausomos mokslinės laboratorijos, kurios tyrė ir įrodė šviesos žadintuvo poveikį keliantis. Taip buvo įrodyta, kad „Philips“ šviesos žadintuvas ne tik natūraliau pažadina, bet ir suteikia energijos, todėl jūsų nuotaika ryte būna daug geresnė.

Matmenys: 19,2 (aukštis) x 19,9 (skersmuo) x 14,6 (gylis)  cm

  • Spalvinis saulėtekio imitavimas
  • 5 natūralūs garsai
  • FM radijas ir skaitymo lempa
  • Palieskite, kad snaustų

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.