Artimiausias aukcionas2024-04-23 17:00
Aukciono Nr. 1308 (290 prekės)
Liko:

Išmanusis mobilusis telefonas "Xiaomi Redmi Note 8 Pro", 64 GB

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina229.00 €
Peržiūrėta kartų1701
Statymų36
Ši prekė jau parduota už 160,00 €
Aukcionas vyko 2020-08-04 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė labai geros būklės.

Patogus, stilingas ir elegantiškas Xiaomi Redmi Note 8 Pro modelis greitai pelnys estetikos gerbėjų simpatijas. Balta spalva suteikia papildomo subtilaus žavesio.
 
Plonas, lengvas ir dailių formų modelis. Ekranas skleidžia mažą mėlynos šviesos kiekį, todėl net po ilgesio naudojimosi akys nebus pavargusios.
 
Fotografavimo malonumas
64 MP keturguba kamera drąsiai lygiuojasi su flagmanais ir dovanoja tobulas nuotraukas – ypatingai aukštas raiškumas, tikslumas, aiškumas. Šiuo išmaniuoju darytas nuotraukas spausdinkite ne tik šeimoms albumams, bet ir ant drobės ar net itin dideliems plakatams!
Fotografuojant nereikės prieiti prie objekto, kas itin aktualu nesant tokių galimybių, – Jus maloniai nustebins priartinimo galimybės, kurios greičiausiai pranoks iki šiol Jūsų turėtus prietaisus. Užfiksuojamos smulkiausios detalės net gerokai priartinus arba, atvirkščiai, fotografuojant iš labai arti.
Dar daugiau džiaugsmo fotografijos gerbėjams suteiks neįtikėtinai platus matymo laukas.
Ir tai dar ne viskas – jei esate mėgėjas daryti asmenukes, tai tiesiog mėgausitės Xiaomi Redmi Note 8 Pro portreto režimui būdingais ypatumais.
Aukštas funkcionalumas
Xiaomi Redmi Note 8 Pro iš rankų negalėsite paleisti, jei esate žaidimų entuziastas. Šis modelis maloniai nustebins net profesionalius žaidėjus. Įspūdingas našumas ir sklandus veikimas neliks nepastebėti.
 
Iki 10 valandų intensyvių žaidimų ir tik 2 val. įkrovimui iki 100 proc. – ilgas baterijos veikimas ir greitas įkrovimas leis išvengti rūpesčių, kai telefonas išsikrauna pačiu netinkamiausiu metu arba nėra laiko laukti, kol baterija visiškai įsikraus. Šie privalumai pasiteisins Jūsų laiko taupymo kontekste.

2 SIM.

Android 9.0 Pie.

Ekrano dydis:  6.5 ".
Ekrano raiška: 1080 x 2340.
Ekrano tipas: IPS-LCD.
Didesnio atsparumo ekranasCorning Gorilla Glass 5.
 
Atminties talpa: 64 GB.
Palaikomos atminties kortelės: Micro SD.
Maksimali atminties kortelės talpa:  256 GB.
Foto ir vaizdo kamera.
Galinė kamera: 2 MP, 64 MP, 8 MP.
Priekinė kamera: 20 MP.
Vaizdo įrašymo greitis: 2160p@30fps.

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.