Artimiausias aukcionas2024-04-18 17:00
Aukciono Nr. 1307 (310 prekės)
Liko:

Garinis valytuvas "Karcher SC3"

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina149.00 €
Peržiūrėta kartų5463
Statymų19
Ši prekė jau parduota už 62,00 €
Aukcionas vyko 2020-10-20 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė geros būklės.

Komplektacija matoma nuotraukose.

Su Kärcher "SC 3" - garai paruošiami vos per 30 sekundžių! Kaip ir kiti Kärcher garo valytuvai, "SC3" valo be cheminių valiklių. Skirtas įvairių karščiui ir drėgmei atsparių paviršių valymui, garai sunaikina 99,99% įprastoje namų aplinkoje aptinkamų bakterijų. Ekologiškas paviršių valymo būdas, sukuriama higieniška namų aplinka. Galingas garų srautas efektyviai valo keramines plyteles, elektrines virykles, gartraukius, santechnikos prietaisus, virtuvės ir vonios baldus. Garai skverbiasi net į mažiausius paviršiaus nelygumus, iš jų ištirpdydami bei pašalindami purvą. "SC 3" turi specialų rezervuarą, kurį galima bet kuriuo metu papildyti vandeniu, o tai užtikrina pastovų vandens tiekimą į boilerį, garų ruošimą bei nepertraukiamą valymo procesą - taip taupomas laikas, ypač valant didesnio ploto ar labiau užterštus paviršius. Nukalkinimo kasetė skirta į boilerį tiekiamo vandens nukalkinimui. "SC 3" komplektuojamas su "Comfort" grindų antgaliu su slankia jungtimi – ergonomiškam naudojimui ir patogiam valymui. Priklausomai nuo paviršiaus užterštumo gali būti pasirenkamas vienas iš 2-jų garų srauto intensyvumo režimų. Kiti privalumai: priedų saugojimas, grindų antgalio parkavimas.
 
Trumpas įkaitimo laikas.
Tik 30 sekundžių įkaitimo laikas užtikrina prietaiso panaudojimą nedelsiant, kai prireikia.
Tinkamas visų virtuvės bei vonios paviršių, viryklių bei orkaičių valymui. Kaitinimo galingumas - 1900 W, vandens talpa -1,0 l,.
 

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.