Artimiausias aukcionas2024-04-23 17:00
Aukciono Nr. 1308 (290 prekės)
Liko:

Bevielė klaviatūra su pele "Logitech MK850 Performance"

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina94.00 €
Peržiūrėta kartų718
Statymų10
Ši prekė jau parduota už 27,00 €
Aukcionas vyko 2019-11-12 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė labai geros būklės.

Vokiškas klavišų išdėstymas.

Kasdieniam darbui. Tai naujas patogumo ir produktyvumo lygis. Klaviatūra yra ypatingai patogi, klavišai spaudžiasi labai lengvai, o pelė yra labai malonios rankai formos. Su klaviatūra galima perjungti monitoriaus ekraną ir tada su ypač jautria pele, atlikti visas užduotis vienu metu.
 
Komfortas. Kadangi klaviatūra yra didelė, minkšta, paprasto dizaino, todėl rašyti ja galėsite visą dieną. Labai patogu tai, kad galima nusistatyti klaviatūros pasvirimo kampą. Aptaki ir guminė forma - leidžia kompiuterio pelei idealiai tikti jūsų delne.
 
Efektyvumas. Su pelytės naršymo ratuku, galite akimirksniu peržiūrėti dokumentus ar naršyti internete, o su didele klaviatūra ir jos įgaubtais klavišais užfiksuoti visą reikiamą informaciją.
 
Sujunk kelis prietaisus. Rašyk kompiuteriu, tada persijunk prie savo planšetės ar mobiliojo telefono. Pelę "Bluetooth" ryšiu galima prijungti prie kitų max trijų įrenginių, kad galėtumėte daryti kelis darbus vienu metu.
 
Galingas duetas. Pelė ir klaviatūra, kuri puikiai veikia tarpusavyje. "Logitech DuoLink" funkcija leidžia pelės mygtukams daryti įvairesnes funkcijas, kai yra laikomas "Fn" mygtukas klaviatūroje. Taip galima valdyti kompiuterį ir dalytis failais.

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.