Artimiausias aukcionas2024-03-28 17:00
Aukciono Nr. 1301 (350 prekės)
Liko:

Bevielė pelė "Logitech MX Master 2S"

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina89.00 €
Peržiūrėta kartų58
Statymų38
Ši prekė jau parduota už 31,00 €
Aukcionas vyko 2019-11-21 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė geros būklės.

Galinga, ergonomiška pelė, kuri naudoja "Logitech Flow" galią naršyti ir kopijuoti / įklijuoti iki trijų kompiuterių.
NAUJOS GALIMYBĖS 
"Logitech" pagrindinė pelė sukurta našumo meistrams, norintiems efektyviau dirbti. Tarp daugybės pažangių funkcijų, "MX Master 2S" siūlo "Logitech Flow" visišką kryžminio kompiuterio valdymą, pažangų slinkimą, didelio tikslumo stebėjimą ant visų paviršių ir puikų dizainą. Optimizuotas "Windows" ir "Mac" programoms.
VEIKIA DIRBANT KELIAIS KOMPIUTERIAIS
Baigėsi dienos, kai dirbant keliuose kompiuteriuose buvo siunčiami patys sudėtingi el. laiškai su priedais arba nuobodžiai kopijuoti failus į "flash drive". "Logitech Flow" galite perkelti pelės žymeklį į tris kompiuterius ir net kopijuoti / įklijuoti tekstą, vaizdus ir failus iš vieno kompiuterio į kitą.
AUKŠTAS TIKSLUMAS
"Premium" pelė nusipelno geriausios kokybės. Štai kodėl mes sukūrėme "MX Anywhere 2S" su nauju, 4000 DPI tikslumo jutikliu, kuris gali veikti visur - net ir ant  blizgančiu paviršių.
PAKRAUNAMA BATERIJA
Greitai įkraunama baterija reiškia, kad "MX Master 2S" bus pasirengęs dirbti, kai jums reikės. Visą darbo dieną gaukite pakankamai energijos tik per 3 minutes. Pilnai pakrauta  gali veikti iki 70 dienų. Norėdami įkrauti, tiesiog įjunkite pelę į savo kompiuterį, naudodami mikro USB įkrovimo laidą, ir toliau naudokite jį, kol ji užkraunama.
SUPER GREITAS SLINKTIES RATUKAS
Slinkties ratuko spustelėjimas siunčia jums greitį dirbant su ilgos apimties dokumentais arba tinklalapiais. Kai jums reikia daugiau tikslumo, ratukas automatiškai perjungiamas, kad spustelėtų spragtelėjimą. Atsisiųskite "Logitech Options ™" programinę įrangą, kad pritaikytumėte šią funkciją.
PUIKIAI SUKOMPLEKTUOTA
Puikiai suformuota, rankų darbo kompozicinės formos forma palaiko rankas ir riešą valandų valandas, kad naudoti būtų patogu. Pasinaudokite puikiu judesio reguliatoriumi, naudodami gerai išdėstytus mygtukus ir ratuką.

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.