Artimiausias aukcionas2024-04-02 17:00
Aukciono Nr. 1302 (297 prekės)
Liko:

Kėgelio pratimų treniruoklis

Pradinė kaina1.00 €
Rinkos kaina29.00 €
Peržiūrėta kartų504
Statymų8
Ši prekė jau parduota už 9,00 €
Aukcionas vyko 2019-12-10 17:00.
Prekės aprašymas

Prekė labai geros būklės.

Kėgelio raumenys vadinami skirtingai: dubens dugno raumenys, gaktos ir tarpukojo raumenys, tačiau visada turima omenyje tą patį raumenų ir raiščių kompleksą, palaikantį pilvo ertmės organus. Reikia prisiminti, kad Kėgelio raumenų susilpnėjimo problema — tai ne tik moterų problema, nors visuotinai yra taip manoma. Vyrai irgi turėtų pasirūpinti gera šios grupės raumenų būkle. Pas vyrus Kėgelio raumuo — tai raumuo, esantis aplink gaktikaulį ir prostatą. Šios grupės raumenų pratimus turėtų atlikti visos moterys ir vyrai, nepriklausomai nuo amžiaus. 
 
Taigi, pasinaudoję šiuo pasiūlymu, įsigysite Kėgelio pratimų treniruoklį.
 
Stiprūs Kėgelio raumenys — tai gilesni seksualiniai pojūčiai, didelė tikimybė, kad ateityje neatsiras tokių sveikatos sutrikimų kaip šlapimo nelaikymas ar šlapimo pūslės susirgimai, moterims — tai lengvesnis ir mažiau skausmingas gimdymas bei greitesnis formos susigrąžinimas po gimdymo, o ateityje — mažesnė gimdos ligų tikimybė. Dar 1952 metais vokiečių gydytojas Arnoldas Kėgelis, nagrinėdamas šlapimo nelaikančių žmonių problemas, pasiūlė pratimų kompleksą, kurie pagerindavo tokių ligonių savijautą ir gyvenimo kokybę.
 
Vėliau buvo pastebėta, kad pratimai yra labai naudingi moterims, turinčioms problemų dėl makšties nusileidimo, taip pat po gimdymo nusilpus dubens dugno raumenims. Nuolatinė Kėgelio mankšta taip pat padeda esant kai kurioms seksualinėms problemoms, pavyzdžiui, kai sunkiau pasiekiamas orgazmas. Ši mankšta naudinga ir moterims, ir vyrams po mažojo dubens srities operacijų, taip pat turint antsvorio, užkietėjus viduriams, esant neurologiniams pažeidimams. Pratimai, stiprindami patį raumenį, sustiprina makšties sieneles, padidina jos jautrumą, sekreciją ir stangrumą, o vyrams gali pagerinti erekciją bei sustiprinti bendrąjį lytinį jautrumą.

Prekės pristatymas

Pristatymo kaina: 2.90 €
Atsiimant prekę vietoje, pristatymo kaina neskaičiuojama.

Prekę siunčiant į namus, pilna pristatymo kaina mokama tik už pirmąją prekę, laimėtą einamajame aukcione. Jei gyvo aukciono metu laimite daugiau nei vieną kartą, už antrosios ir kitų prekių pristatymą mokėsite tik po 0.80 €.